unique

&nbsp

Koningslaan 197,  3067 TG Rotterdam
T. (010) 820 85 65

  • Nails 11 900x265
  • Nails 12 900x265
  • nails 21 colocopia 900x265

Nailstyling

Mooie nagels en handen zijn uw visitekaartje.

Welk soort nagels het beste bij u past en bij u het mooiste staat, dat is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, van de gelegenheid of van uw stijl. Wij kunnen u daarbij adviseren en samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u past. 

Gewone nagels kunnen breken of scheuren. Door nagelbijten kunnen uw nagels er lelijk gaan uitzien. Misschien groeien uw nagels niet mooi, of wilt u gewoon een keer bijzondere nagels voor een speciale gelegenheid. Met gel- of acrylnagels is dat mogelijk. Natuurlijk kunt u ook altijd mooie nagels hebben door gel of acryl, gewoon in het dagelijks leven als er niets bijzonders is. 

Mooie nagels zijn per defintie niet altijd lange nagels. Afhankelijk van uw wens worden de nagels in de gewenste lengte gemaakt. Uw nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit: leuk gekleurd of gewoon transparant.

  • Heeft u al mooie (lange) nagels dan is het ook mogelijk om er een overlay van acryl of van gel op aan te brengen voor de stevigheid.
  • Wilt u helemaal verwend worden, laat u dan eens manicuren met als finishing-touch een heerlijke handmassage.
  • Mooie nagels en handen liggen binnen ieders handbereik!

Heeft u vragen? Stap eens binnen bij Unique Nails and Beauty en vraag vrijblijvend advies.           

 

                                                  lakken koraal

Logo bottom 924x92