unique

Koningslaan 197,  3067 TG Rotterdam
T. (010) 820 85 65

  • top foto H N 2 900x265
  • top foto P V 2 900x265

Flip in Hair

Of u nu krullend haar heeft, steil of een beetje slag, met flip in hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven.
Met Flip In Hair heeft u binnen één minuut langer en voller haar.

Flip In Hair werkt in tegenstelling tot alle andere systemen met een onzichtbare draad, die over het hoofd gedragen wordt. Flip In Hair hangt tussen uw eigen haar in. Flip In Hair is dé revolutie op het gebied van hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan uw eigen haar. Flip In Hair is de snelste en meest eenvoudige manier om uw look te veranderen.

Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen uw eigen haar in. Ook als uw eigen haar wat dunner is kunt u deze Flip In Hair met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar 1 minuut van uw tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. Flip In Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen. 1 Flip In Hair is gelijk aan 125 hairextensions

 

 

 

Tags: Nieuws

Logo bottom 924x92