unique

Koningslaan 197,  3067 TG Rotterdam
T. (010) 820 85 65

  • top foto H N 2 900x265
  • top foto P V 2 900x265

Hairstyling

Mooi en verzorgd haar dat wil toch iedereen?!

Welk model en welke kleur het beste bij u past, dat is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, van de gelegenheid of van uw stijl. Persoonlijk en eerlijk advies staat bij ons voorop. Immers uw kapsel moet bij u passen!

Mooi en verzorgd haar is belangrijk, het geeft glans en een verzorgd uiterlijk. Je kan nog zo'n mooie jurk en/of pak dragen, maar als je haar niet goed zit, komt je kleding ook niet tot z'n recht. Bij ons weet u zeker dat u slaagt! Dames, heren en kinderen kunnen bij ons het gewenste kapsel krijgen. Afhankelijk van uw wens en ons advies passen wij alles aan. De kleur, de coupe maar ook eventuele lengte en dikte van uw haar door middel van extensions. Extensions worden gezet van het merk Great Lengths, natuurlijk echt human hair dat alles met zich laat doen zoals stylen, fohnen en kleuren.

Bij alle behandelingen van UNIQUE! Hairstyling staan hygiene en service hoog in het vaandel en daarom ontvangt iedere klant een schoongewassen kapkleed.

Dus heeft u een vraag over een behandeling?
Loop eens binnen en we geven u graag advies.

Mooi haar heeft u in een handomdraai!

 

Cut by Ventaglio

ventaglio kleinEen uniek knipsysteem dat zorgt voor mooi, glanzend , pluisvrij haar. Zelfs voor de dames die niets van de lengte van het haar af willen hebben... be cut by Ventaglio.

Veel meer dan een schaar

Ventaglio geeft een nieuwe dimensie aan het knippen en geeft de kapper meer creatieve mogelijkheden. Vaak wordt vergeten wat de kapper echt nodig heeft. Zoals de pen voor een schrijver, het penseel voor een schilder,

Lees meer

Flip in Hair

Of u nu krullend haar heeft, steil of een beetje slag, met flip in hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven.
Met Flip In Hair heeft u binnen één minuut langer en voller haar.

Flip In Hair werkt in tegenstelling tot alle andere systemen met een onzichtbare draad, die over het hoofd gedragen wordt. Flip In Hair hangt tussen uw eigen haar in. Flip In Hair is dé revolutie op het gebied van hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan uw eigen haar. Flip In Hair is de snelste en meest eenvoudige manier om uw look te veranderen.

Lees meer

Great lenghts

De extensions worden per 25 stuks besteld.
Voor volume behandelingen gebruiken we ongeveer 50-75 extensions.
Voor verlengingen is het tussen de 75 en 150 stuks.

De prijs van een extension behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid en lengte van de extensions.

Lees meer

T-Parting

Herken je dit?!
Het dunner wordend haar bovenop het hoofd of heeft u alopecia?

Wij bieden de oplossing: de T-Parting.

Lees meer

Logo bottom 924x92