unique

Koningslaan 197,  3067 TG Rotterdam
T. (010) 820 85 65

  • top foto H N 2 900x265
  • top foto P V 2 900x265

Injectables

FreshFaceHeeft u zich ook wel eens afgevraagd hoe die vriendin het toch voor elkaar krijgt om ondanks de spanningen en drukte er altijd zo fris en uitgeslapen uit te zien ?
Dan zou het zo maar kunnen dat ze zich heeft laten behandelen met Botuline om de fronsrimpels en de rimpels in het voorhoofd af te zwakken of te laten verdwijnen.

Botuline toxine, beter bekend als Botox®, is een steeds meer geaccepteerde en toegepaste methode om middels een behandeling van ongeveer 2 of drie keer per jaar de rimpels in voornamelijk het voorhoofd en rond de ogen te behandelen.

Sommige rimpels zoals de frons, het voorhoofd en kraaienpootjes worden door herhaalde spierbewegingen veroorzaakt. Zie het als een papiertje dat steeds op dezelfde plek wordt gevouwen. De vouw zal steeds scherper worden. Zo is dat ook met deze rimpels. De herhaalde spierbeweging zorgt ervoor dat de rimpel steeds dieper in de huid gaat zitten. Dit kan doorbroken worden door de spieren te verzwakken die voor de beweging en dus de rimpels zorgen. Hiermee wordt de oorzaak van de rimpels aangepakt.

Door nu de juiste balans te vinden tussen verzwakkingen van de spiertjes en het bereikte effect ontstaat een natuurlijke frisheid van het gelaat waarbij het de buitenwereld, en in de meeste gevallen uw man, helemaal niet opvalt dat u zich heeft laten behandelen!

Na de behandeling duurt het ongeveer 1 tot 2 weken totdat het effect goed zichtbaar is hetgeen er eveneens toe bijdraagt dat uw vriendinnen en uw familie niet van de ene op de andere dag een verschil zullen zien.

FreshFace verzorgt in uw vertrouwde salon Unique! Hair & Nailstyling, diverse behandelingen met Botuline. Wij gebruiken het superieure Bocouture®, een zeer pure en veilige formule.
Natuurlijk vinden behandelingen plaats in de bekwame handen van medisch specialisten. Onze visie is namelijk: een veilige behandeling met een natuurlijk resultaat!

Logo bottom 924x92