unique

Koningslaan 197,  3067 TG Rotterdam
T. (010) 820 85 65

  • Nails 12 900x265
  • nails 21 colocopia 900x265
  • Nails 11 900x265

Pedicure dames en heren

Welkom
Mijn naam is Ursula Woud en sinds 2011 heb ik als (medische) pedicure veel voeten gezien. Voeten verdienen het om goed verzorgt te worden. Regelmatig je voeten laten verzorgen, zorgt ervoor dat je voeten in goede conditie blijven. Bovendien helpt het klachten te voorkomen. Ook heb ik gemerkt dat veel mensen een bepaalde mate van schaamte hebben over hun voeten. Absoluut onnodig, want ik help u graag! Likdoorns, eelt, schimmel(kalk)nagels, ingegroeide nagels, kloven of pijnlijke voeten? Als u op 1 van deze problemen klikt, kunt u zien wat de manier van behandelen is. Voeten hebben heel wat te verduren. Gelukkig zijn de meeste voetproblemen op te lossen. Ik help u daar graag mee in een privéomgeving. Behandeling volgt op afspraak. Lid van branchevereniging:

Prijzen:
Pedicure behandeling: € 27,00
-Nagelsknippen en verzorgen, likdoorns / eelt verwijderen

Provoet
Gediplomeerde pedicures zijn herkenbaar aan het ProVoet logo.provoet logo1ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.
ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland.
Voor meer informatie over ProVoet kunt u naar de www.provoet.nl gaan.

Cosmetische pedicure

Cosmetische voetverzorging is een heerlijk ontspannende behandeling, waabij U in een ontspannende massagestoel met voetenbad zit. Laat u heerlijk verwennen door middel van een voetmassage en een masker met de heerlijk geurende producten van O.P.I.
Kom langs en ervaar!

Er zijn 2 cosmetische voetverzorging behandelingen. Indien u gelakte teennagels wenst dan kunnen wij dit voor u doen uitsluitend met een gelcolorlak. De prijs hiervan in combinatie met de voetbehandeling is € 22,50. Zonder de voetbehandeling kost de gelcolor behandeling € 30,50

BASIS:

Teennagels vijlen
Polijsten
Voetenbad
Eelt verwijderen
Scrubben
Voetverzorging
Basislak

EXTRA:

Teennagels vijlen
Polijsten
Voetenbad
Eelt verwijderen
Scrubben
masker (pro spa socks)
Voetverzorging
Massage
       
Logo bottom 924x92