unique

Koningslaan 197,  3067 TG Rotterdam
T. (010) 820 85 65

 • Nails 11 900x265
 • Nails 12 900x265
 • nails 21 colocopia 900x265

Nailstyling

Mooie nagels en handen zijn uw visitekaartje.

Welk soort nagels het beste bij u past en bij u het mooiste staat, dat is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, van de gelegenheid of van uw stijl. Wij kunnen u daarbij adviseren en samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u past. 

Gewone nagels kunnen breken of scheuren. Door nagelbijten kunnen uw nagels er lelijk gaan uitzien. Misschien groeien uw nagels niet mooi, of wilt u gewoon een keer bijzondere nagels voor een speciale gelegenheid. Met gel- of acrylnagels is dat mogelijk. Natuurlijk kunt u ook altijd mooie nagels hebben door gel of acryl, gewoon in het dagelijks leven als er niets bijzonders is. 

Mooie nagels zijn per defintie niet altijd lange nagels. Afhankelijk van uw wens worden de nagels in de gewenste lengte gemaakt. Uw nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit: leuk gekleurd of gewoon transparant.

 • Heeft u al mooie (lange) nagels dan is het ook mogelijk om er een overlay van acryl of van gel op aan te brengen voor de stevigheid.
 • Wilt u helemaal verwend worden, laat u dan eens manicuren met als finishing-touch een heerlijke handmassage.
 • Mooie nagels en handen liggen binnen ieders handbereik!

Heeft u vragen? Stap eens binnen bij UNIQUE! Nailstyling en vraag vrijblijvend advies.

Acrylnagels

Dit is een kunstsysteem dat wordt aangebracht met een penseel waarbij de vloeistof wordt gemengd met een poeder. De nagels worden verlengd met een sjabloon of een tip en in overleg met u in de gewenste vorm en lengte gevijld. Zeer geschikt voor gezonde natuurlijke nagels om ze te verlengen en te verstevigen en uiteraard de ideale oplossing voor nagelbijters. 

Om de natuurlijk nagels zo min mogelijk te beschadigen is het advies om ze om de drie a vier weken te laten bijwerken. Er wordt dan een laagje afgevijld, eventuele oneffenheden worden verwijderd en er wordt een nieuw, luchtdicht laagje aangebracht. Ik adviseer om thuis de nagels goed te verzorgen met de daarvoor bestemde producten van O.P.I. 

Een maal per drie of vier weken moeten de nagels worden bijgewerkt.

OPI heeft een speciale GelColor lijn

OPI heeft een speciale GelColor lijn die tot wel 2 weken blijft zitten. Meer dan 100 kleuren met een creatieve naam. Zo bevat de OPI Gelcolor collectie o.a. Big Apple Red, Russian Navy, Not really a waitress en Lincoln Park After Dark. De OPI GelColor is een nagellak die uitgehard wordt onder een led lamp.

Deze gellak is zeer geschikt voor op de natuurlijke nagels en teennagels, deze nieuwe lak kan binnen 20 minuten aangebracht worden in onze salon. Na 2 weken kan de lak verwijderd worden zonder vijlen. Wij kunnen de Gelcolor voor u in de salon verwijderen maar dat kunt u ook zelf thuis doen.

Gelcolor

Gelcolor

GelColor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak. 

GelColor is een langhoudbare nagellak bestaande uit de meest populaire nagellakkleuren van OPI. Deze gels zijn eenvoudig en snel in de salon aan te brengen voor een glad, glanzend en streeploos eindresultaat. Keuze uit meer dan 100 kleuren.

 • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien.
 • Blijft twee weken perfect zitten, afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel.
 • Voor speciale gelegenheden & vakanties... voor elke gelegenheid die lang houdende kleur vereist. 

 • Direct droog,dus geen beschadigingen
 • Ruime keuze uit meer dan 100 kleuren
 • GelColor behandeling: 31,50 euro
 • GelColor french pedicure: 356,50 euro 

Gelnagels

it is een kunstsysteem dat wordt aangebracht met een penseel. Gel wordt in verschillende lagen aangebracht en elke laag moet uitharden onder een UV-lamp. 

Zeer geschikt voor gezonde natuurlijke nagels om ze te verlengen en te verstevigen en uiteraard de ideale oplossing voor nagelbijters. 

Om de natuurlijk nagels zo min mogelijk te beschadigen is het advies om ze om de drie a vier weken te laten bijwerken. Er wordt dan een laagje afgevijld, eventuele oneffenheden worden verwijderd en er wordt een nieuw, luchtdicht laagje aangebracht. Ik adviseer om thuis de nagels goed te verzorgen met de daarvoor bestemde producten van O.P.I. 

Een maal per drie of vier weken moeten de nagels worden bijgewerkt.

Manicure

Kleine manicure:
vijlen, polijsten, basislak, handverzorging. 

Standaard manicure:
vijlen, polijsten, nagelriemverzorging, handmassage en een basislak. 

Luxe manicure:
vijlen, polijsten, nagelriemverzorging, handen scrubben, onderarmmassage, serum voor de handen, nagels lakken. 

Extra luxe manicure:
vijlen, polijsten, nagelriemverzorging, handen scrubben, onderarmmassage, serum voor de handen en een handmasker, nagels lakken. 

Super de luxe manicure:
vijlen, polijsten, nagelriemverzorging, handen scrubben, onderarmmassage, serum voor de handen, nagels lakken. En als afsluiting een paraffine behandeling.

Logo bottom 924x92